ÁrKözPont automotor termékkereső

Szivargyújtó aljzat 12v sima 4c90212,am0269

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó aljzat 12v világítós 4c90809,am7442

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó aljzat 12v világítós bottari 30095

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.


Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szivargyújtó aljzat 12v világítós bottari 30095 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szivargyújtó aljzat 12v világítós bottari 30095 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szivargyújtó aljzat 12v világítós bottari 30095 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szivargyújtó aljzat 12v világítós bottari 30095 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

12V-os szivargyújtó aljzatHagyományos európai méretű szivargyújtó aljzat, mely 12V-ról üzemeltethető.Amennyiben nem rendelkezik a beszereléshez szükséges megfelelő szakismerettel, kérje szakember segítségét! A helytelenül beszerelt és használt termék által okozott esetleges károkért a forgalmazó semmilyen garanciát nem vállal!12V-os világítós szivargyújtó aljzatKizárólag 12V-ról üzemeltethető. A szivargyújtó aljzat pereme működés közben világít.Európai méretű.Beszereléséhez szakember szükséges.Nem rendeltetésszerű bekötésből származó károkért, a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget.