ÁrKözPont automotor termékkereső

Tükörragasztó csík (summit) 2db-os sp-2 carpoint2433998

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.


Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tükörragasztó csík (summit) 2db-os sp-2 carpoint2433998 (Visszapillantó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tükörragasztó csík (summit) 2db-os sp-2 carpoint2433998 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tükörragasztó csík (summit) 2db-os sp-2 carpoint2433998 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tükörragasztó csík (summit) 2db-os sp-2 carpoint2433998 (Visszapillantó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Summit visszapillantó tükör rögzítő ragasztó csík 2dbExtra erős kétoldalú ragasztó. Visszapillantótükrök felragasztására lett kitalálva a termék.Tulajdonképpen ez nem más mint egy szivacsos kétoldalú ragasztó ami nagyon erős.A csomagban 2db ragasztócsík található, melynek mérete: 3x4cmA tükörragasztó használata:1. Alaposan tisztítsuk meg az ablakot alkohol tartalmú üvegtisztítóval2. Tiszta rongyal töröljük szárazra3. Óvatosan ragasszuk fel az egyik lapkát (úgy hogy utólagos korrekcióra ne legyen szükség, ugyanis nem lehetséges)4. Nyomjuk rá határozottan és egyenletesen5. A második védőfóliát távolítsuk el.6. Helyezzük fel rá a visszapillantó tükröt.Tükörragasztó eltávolítása:Használjon hozzá oldószert, vagy matrica (címke) eltávolító spray-t. Óvatosan szedje le, ha nem akar lejönni, akkor használjon jégkaparót. A felesleges ragasztó maradványt is oldószerrel tudja eltávolítani.Majd ismételje meg a műveletet a fent leírtak szerint.