ÁrKözPont automotor termékkereső


Tükörragasztó proseal61067 0,3+0,6mlPro Seal 61067 Visszapillantó tükör ragasztó:Rögzíti a visszapillantó tükörtartóját, a rádiótelefon antennáját az üveghez (szélvédőhöz). Ragasztja az üveget a fémhez, az üveget az üveghez és a fémet a fémhez. Használati útmutató:Tisztítsa meg a szélvédőt alkohollal. A régi ragasztó maradványokat kaparja le pengével Törjük el az üvegcsét a filc alatt. A folyadék átitatja a filcet, amellyel kenjük be mindkét felületet. Várjunk 5 percig amíg megszárad. Tépjük le a tubus tetejét és cseppentsünk két cseppet a tartó közepére. Nyomjuk a tartót 1 percig az üvegfelülethez. A tükör felszerelésével várjunk 1 órát. Télen, fűtött garázsban ragasszunk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tükörragasztó proseal61067 0,3+0,6ml (Visszapillantó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tükörragasztó proseal61067 0,3+0,6ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tükörragasztó proseal61067 0,3+0,6ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tükörragasztó proseal61067 0,3+0,6ml (Visszapillantó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.