ÁrKözPont automotor termékkereső


Napfényvédő statikus 2db-os 68x45cm ez-fek.alpin72663 @NAPFÉNYVÉDŐ STATIKUS, EZÜST-FEKETE 2db 68x45cm, Alpin 72663, N05701Maximális védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Telepítése egyszerű, csak illessze azablaküvegre és nyomja rá, nincs szükség ragasztóra, elektrosztatikusan az ablakra tapad,utána könnyen eltávolítható és újra használható. Hűsíti és ezáltal kényelmesebbé teszi azutasteret. Nem akadályozza az ablakot a fel és le való mozgatásban, ellentétben a legtöbbnapfényvédővel, amelyek leesnek, ha az ablakot letekerjük. Felhelyezés: Tekerjük fel az ablakot és alaposan tisztítsuk meg az üveget. (1. ábra)Távolítsuk el az átlátszó védőréteget a napfényvédő sztatikus (ezüst) oldaláról. (2. ábra)Az autóban belülről helyezzük be a napfényvédő alján található műanyag csíkot az ablakalapjául szolgáló sín és az üveg közötti résbe úgy, hogy a napfényvédő sztatikus felenézzen az ablak felé. (3. ábra) Egyenletesen nyomjuk rá a napfényvédőt az ablakra alulról felfeléhaladva. (4-5. ábra) Ha a napfényvédő mérete meghaladná az ablakét, egyszerűen vágjukméretre egy ollóval úgy, hogy illeszkedjen az ablak formájára. Győződjünk meg róla, hogy aszéleken erősen rá van-e nyomva a napfényvédő az üvegre. (6. ábra) A napfényvédő újra megújra felhelye...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Napfényvédő statikus 2db-os 68x45cm ez-fek.alpin72663 @ (Árnyékolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Napfényvédő statikus 2db-os 68x45cm ez-fek.alpin72663 @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Napfényvédő statikus 2db-os 68x45cm ez-fek.alpin72663 @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Napfényvédő statikus 2db-os 68x45cm ez-fek.alpin72663 @ (Árnyékolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

NAPFÉNYVÉDŐ STATIKUS, EZÜST-FEKETE 2db 68x45cm, Alpin 72663, N05701Maximális védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Telepítése egyszerű, csak illessze azablaküvegre és nyomja rá, nincs szükség ragasztóra, elektrosztatikusan az ablakra tapad,utána könnyen eltávolítható és újra használható. Hűsíti és ezáltal kényelmesebbé teszi azutasteret. Nem akadályozza az ablakot a fel és le való mozgatásban, ellentétben a legtöbbnapfényvédővel, amelyek leesnek, ha az ablakot letekerjük. Felhelyezés: Tekerjük fel az ablakot és alaposan tisztítsuk meg az üveget. (1. ábra)Távolítsuk el az átlátszó védőréteget a napfényvédő sztatikus (ezüst) oldaláról. (2. ábra)Az autóban belülről helyezzük be a napfényvédő alján található műanyag csíkot az ablakalapjául szolgáló sín és az üveg közötti résbe úgy, hogy a napfényvédő sztatikus felenézzen az ablak felé. (3. ábra) Egyenletesen nyomjuk rá a napfényvédőt az ablakra alulról felfeléhaladva. (4-5. ábra) Ha a napfényvédő mérete meghaladná az ablakét, egyszerűen vágjukméretre egy ollóval úgy, hogy illeszkedjen az ablak formájára. Győződjünk meg róla, hogy aszéleken erősen rá van-e nyomva a napfényvédő az üvegre. (6. ábra) A napfényvédő újra megújra felhelyezhető, illetve eltávolítható. Amennyiben a napfényvédő tapadó ereje csökkenne,egy kis vízzel és mosószerrel tisztítsuk meg a felületét.