ÁrKözPont automotor termékkereső


Kétkomponensű 2k színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml2K színtelen lakkKétkomponensű magas fényű színtelen, karcolás elleni rendkívüli ellenálló képességű lakk. Ellenáll a benzin hatásának, UV sugárzásnak és az időjárás hatásainak is. Figyelembe véve a gyors száradást, nagyon jól teríthetőséget és könnyen elérhető fényt ad. Kisebb helyek pont-javítására alkalmas, tovább a műanyag fényszórók UV védelmét is tökéletesen pótolja.Használata:1. Az alsó kupak belsejében található fémkarika segítségével minél jobban húzza ki a biztosító szeget. A keményítőszer közvetlenül a sprayben, külön tartályban van elhelyezve.2. A kihúzott szeget fordítsa el 360°-ban, így a cartridge kinyílik és a keményítőanyag felszabadul.3. A keményítőszer és az A komponens összekeveredése utána sprayt tartsa aljával felfelé az optimális vegyülés érdekében (max 2 perc) egyenesen.4. Miután megtörtént a spray alaposan rázza fel, legalább 3 percig attól a pillanattól számítva, hogy a golyócskák csörgését meghallja.5. Végezzen próbafújtás 15-20cm távolságból.6. A lakkot két összefüggő rétegben vigye fel a felültre két perces eltéréssel.A keverék nagyjából 24 órán keresztül használható.Kiszerelés: 200ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kétkomponensű 2k színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kétkomponensű 2k színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kétkomponensű 2k színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kétkomponensű 2k színtelen lakk (fényszóró polírozáshoz) 200ml (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.