ÁrKözPont automotor termékkereső


Használat során kérjük tartsák be a következő utasításokat Kerekenként csak egy csavart kell kicserélni kerékőrre. Azoknál a járműveknél, amelyek kerékcsavarral vannak ellátva, a tőcsavart a rövidebb vége felől kell a kerékagyba csavarhúzóval becsavarni,illetve megszorítani Azoknál a gépkocsiknál, amelyek csavaranyával vannak felszerelve, a tőcsavart nem kell használni A kerékcsavar, illetve az anya meghúzáshoz levegős kisgépet ne használjon A mellékelt fekete műanyag szerszám a díszkupak lehúzását szolgálja. A doboz 2 db speciális kulcsot tartalmaz, amelyből az egyik tartalék. Megjegyzés: Kattintson az alábbi linkre, hogy a gépjármű típusának megfelelő kerékőrt válasszon:KERÉKŐR KATALÓGUS
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kerékőr db2 12*1,5 olasz locket-farad pl.ignis,opel (Kerék kellék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kerékőr db2 12*1,5 olasz locket-farad pl.ignis,opel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kerékőr db2 12*1,5 olasz locket-farad pl.ignis,opel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kerékőr db2 12*1,5 olasz locket-farad pl.ignis,opel (Kerék kellék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.