ÁrKözPont automotor termékkereső


Illatosító wunder-baum normál rose-raspberry-rózsamálnaWunder-Baum Illatosító / Légfrissítő:Ezeket a kis légfrissítőket nemcsak Ausztriában, hanem a világ minden táján jól ismerik. Tudjon meg többet a világ legismertebb és legnépszerűbb fájáról 1952 óta frissíti a levegőt. Ezeket a kis légfrissítőket Magyarországon WUNDER-BAUM® néven ismerik – ám a történetük Amerikában kezdődött, innen indultak világhódító útjukra. A légfrissítőt a svájci származású kanadai üzletember, Julius Sämann találta fel 1952-ben. Ma már ezek a jellegzetes formájú fácskák minden kontinensen megtalálhatók olyan márkanevek alatt, mint a CAR-FRESHNER®, ARBRE MAGIQUE® és MAGIC TREE®. A márka mára már szinte kultikus fogalommá vált: a légfrissítő fácskák sok filmben, reklámban és tévésorozatban is feltűnnek, és az idők folyamán semmit sem veszítettek frissességükből. Miért olyan különlegesek a WUNDER-BAUM® légfrissítők?A válasz magától értetődő. Mindenki ismeri a WUNDER-BAUM® légfrissítőket, és rengetegen használják őket – ez nem lehet véletlen. A WUNDER-BAUM® termékek a világ legnépszerűbb légfrissítői. Alakjuk egyedi, szabadalommal védett. Magas minőségük már a születésük óta megkülönbözeti őket versenytársaiktól. Emellett tartósak: hét hétig megőrzik intenzív ill...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Illatosító wunder-baum normál rose-raspberry-rózsamálna (Illatosító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Illatosító wunder-baum normál rose-raspberry-rózsamálna árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Illatosító wunder-baum normál rose-raspberry-rózsamálna árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Illatosító wunder-baum normál rose-raspberry-rózsamálna (Illatosító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Wunder-Baum Illatosító / Légfrissítő:Ezeket a kis légfrissítőket nemcsak Ausztriában, hanem a világ minden táján jól ismerik. Tudjon meg többet a világ legismertebb és legnépszerűbb fájáról 1952 óta frissíti a levegőt. Ezeket a kis légfrissítőket Magyarországon WUNDER-BAUM® néven ismerik – ám a történetük Amerikában kezdődött, innen indultak világhódító útjukra. A légfrissítőt a svájci származású kanadai üzletember, Julius Sämann találta fel 1952-ben. Ma már ezek a jellegzetes formájú fácskák minden kontinensen megtalálhatók olyan márkanevek alatt, mint a CAR-FRESHNER®, ARBRE MAGIQUE® és MAGIC TREE®. A márka mára már szinte kultikus fogalommá vált: a légfrissítő fácskák sok filmben, reklámban és tévésorozatban is feltűnnek, és az idők folyamán semmit sem veszítettek frissességükből. Miért olyan különlegesek a WUNDER-BAUM® légfrissítők?A válasz magától értetődő. Mindenki ismeri a WUNDER-BAUM® légfrissítőket, és rengetegen használják őket – ez nem lehet véletlen. A WUNDER-BAUM® termékek a világ legnépszerűbb légfrissítői. Alakjuk egyedi, szabadalommal védett. Magas minőségük már a születésük óta megkülönbözeti őket versenytársaiktól. Emellett tartósak: hét hétig megőrzik intenzív illatukat. A legtöbb ismert üzletben vagy benzinkúton megvásárolhatók számos egyedi illatban, színben és formában. Könnyen használhatók, és jó közérzetet keltenek, bárhová akasztják is őket. Mi az ideális hely a WUNDER-BAUM® légfrissítők számára?A WUNDER-BAUM® légfrissítők bárhová elhelyezhetők, ahol különleges illatot szeretne, hogy frissebbé tegye környezetét és jobbá a hangulatát. Ezek a kis fácskák, amelyeket hagyományosan az autókban szoktak felakasztani, csodákra képesek a ruhaszekrényekben is. De elhelyezheti őket a fürdőszobában, az asztalon, vagy akár a porszívóban is… a lehetőségek végtelenek Próbálja ki, és meglátja, mennyire javítják a légfrissítők az életminőségét Mire való a kis tasak?Minden WUNDER-BAUM® légfrissítőt egy kis tasakba csomagolunk, amely egyedi külsőt biztosít, és megőrzi a légfrissítő illatát. Ha helyesen nyitja ki ezt a tasakot, a légfrissítő hétről hétre azonos erősségű illatot fog kibocsátani akár nyolc héten át. Erre csakis a WUNDER-BAUM® légfrissítők képesek Ha nincs olyan hely, ahová felakaszthatná a WUNDER-BAUM® tasakját, a légfrissítőt tarthatja egy szellőzőnyílásokkal ellátott műanyagdobozban is. A WUNDER-BAUM® illatosító ideális társ otthonában és autójában is. A tasakot szakaszosan letépve több hétig friss illatot biztosít környezetében.