ÁrKözPont automotor termékkereső


Simota LevegőszűrőA Simota sport levegőszűrők, a legjobb anyagból a legkorszerűbb eljárásokkal készülnek, amelyeket folyamatosan tesztelnek a gyártás során. A helyes használathoz és a legjobb teljesítmény eléréséhez a Simota Sport levegőszűrőket rendszeresen tisztítani (és frissíteni) kell. Azt javasoljuk, hogy a szűrők tisztítását, olajzását 8-10.000 kilométerenként végezzék el Az olajzás azért szükséges, mert megakadályozza, hogy a por és a szennyeződés kerüljön a motorba, ezáltal növeli a motor élettartamát is. A tisztításhoz és az olajozáshoz karbantartó csomagot is forgalmazunk, melyről ügyfélszolgálatunkon keresztül kaphat tájékoztatást. Kérjük tartsa be a tisztító szetten feltüntetett használati utasításokat. Figyelmeztetés:A Simota sport levegőszűrőket off-road és gyorsulási versenyekhez ajánljuk. A Sport levegőszűrő nem használható repülő, vízi és ipari járművekben. A Gyártó és a forgalmazó nem felelős semmilyen kárért, ami helytelen használatból és szakszerűtlen beszerelésből ered. A sport levegőszűrő beszereléséhez kérjen szaktanácsot az illetékes Szakszerviztől. Fontos információ:Első üzembe helyezés előtt is be kell olajozni a légszűrőt.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Levegőszűrő sport v004 vw. passat, audi a4 simota (Levegő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Levegőszűrő sport v004 vw. passat, audi a4 simota árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Levegőszűrő sport v004 vw. passat, audi a4 simota árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Levegőszűrő sport v004 vw. passat, audi a4 simota (Levegő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.