ÁrKözPont automotor termékkereső


Karburátortisztító Carplan ECN500,CCN500Gyorsan és hatékonyan távolítja el a koszt, port, zsírt, kormot, és egyéb szennyeződéseket, káros lerakódásokat a karburátorból, vezetékekből és automata fojtószelepekből, méghozzá úgy, hogy nem károsítja a katalizátort A termék rendszeres használatával csökkenthető az üzemanyagfogyasztás, érezhetően javul a motor teljesítménye. Kiváló megoldást jelent a szennyezett üzemanyag okozta problémára, amely eldugult fúvókákhoz és teljesítménycsökkenéshez vezet. Használati utasításCSAK HIDEG MOTORRAL HASZNÁLHATÓ Távolítsa el a levegőszűrőt. Rázza fel a flakont, majd permetezzen a karburátor felszínére és a csatlakozásokra. Indítsa be a motort, majd permetezzen a szerből a karburátor nyílásába. Tegye vissza a légszűrőt. Fújjon a szerből a fojtószelep mindkét végébe és a vákuumhengerbe. A fojtószelepet kézzel kell kinyitni és visszazárni
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Karburátor tisztító carplan ecn500,ccn500 @ (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Karburátor tisztító carplan ecn500,ccn500 @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Karburátor tisztító carplan ecn500,ccn500 @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Karburátor tisztító carplan ecn500,ccn500 @ (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.