ÁrKözPont automotor termékkereső


Ablakfólia 20x150cm blue-kék solar window am4756Ablaksötétítő fólia, szélvédőcsíkA termék kifejezetten gépjárművek első szélvédőjének felső részére való felhelyezésre lett tervezve. Gépjárműveken kizárólag olyan üvegfelületeken alkalmazható, amelyekre az érvényben lévő jogszabályok nem írják elő engedélyköteles fóliák, illetve műbizonylat meglétét Az első szélvédőre, a napellenzőkkel takart felületre, bármilyen sötétségű fóliacsík telepíthető Ennek szélessége azonban a gyári napellenző le- és kihajtott állapotában takart felület lehet oly módon, hogy a napellenzővel takart felület legalább egy ujjnyival nagyobb legyen Felhasználási útmutató1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon. 3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a hátlapjáról a színtelen védőfóliát. 4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára és az üvegfelületre. 5. Helyezze fel a fóliát a nedves oldalával a benedvesített üvegfelületre, és pontosan pozíconálja a helyére. 6. A csomagban található műanyag lapkával fentről lefelé és középről a szélek felé haladva, óvatosan préselje ki a vizet a fólia és az üvegfelület közül. Fontos, hogy az esetleges buborékok...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakfólia 20x150cm blue-kék solar window am4756 (Árnyékolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakfólia 20x150cm blue-kék solar window am4756 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakfólia 20x150cm blue-kék solar window am4756 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakfólia 20x150cm blue-kék solar window am4756 (Árnyékolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ablaksötétítő fólia, szélvédőcsíkA termék kifejezetten gépjárművek első szélvédőjének felső részére való felhelyezésre lett tervezve. Gépjárműveken kizárólag olyan üvegfelületeken alkalmazható, amelyekre az érvényben lévő jogszabályok nem írják elő engedélyköteles fóliák, illetve műbizonylat meglétét Az első szélvédőre, a napellenzőkkel takart felületre, bármilyen sötétségű fóliacsík telepíthető Ennek szélessége azonban a gyári napellenző le- és kihajtott állapotában takart felület lehet oly módon, hogy a napellenzővel takart felület legalább egy ujjnyival nagyobb legyen Felhasználási útmutató1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon. 3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a hátlapjáról a színtelen védőfóliát. 4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára és az üvegfelületre. 5. Helyezze fel a fóliát a nedves oldalával a benedvesített üvegfelületre, és pontosan pozíconálja a helyére. 6. A csomagban található műanyag lapkával fentről lefelé és középről a szélek felé haladva, óvatosan préselje ki a vizet a fólia és az üvegfelület közül. Fontos, hogy az esetleges buborékok elsimítása mindig középről a szélek felé haladva történjen. 7. Egy-egy makacsabb buborék eltüntetéséhez, szúrja ki a buborékot egy vékony tűvel, majd préselje ki a vizet. 8. A csomagban található vágóval távolítsa el a fólia széléről az üvegfelületen túllógó részeket.