ÁrKözPont automotor termékkereső


Gyors polírozó spray  (express polish) 500ml grass 340034Gyors-polír sprayVisszaállítja a kifakult felület eredeti színét, védi a felületet az időjárás káros hatásaitól, mint pl, UV sugárzás, savas eső. Könnyen tisztíthatóvá teszi a kezelt részt. Vízlepergető hatású, száradást elősegítő. Bármilyen színű karosszériára alkalmazható.1. Mossuk le az autót2. Rázzuk fel a Grass express polish flakonját, majd fújjunk be egy karosszéria elemet.3. Egy tiszta, puha ronggyal töröljük le a kezelt felületet.Megjegyzés:A készítmény nedves és száraz felületen is egyaránt alkalmazható. Felforrósodott felületen ne használja. Árnyékos helyen dolgozzon. Egyszerre csak egy karosszéria elemen dolgozzon.Javasolt kezelés ismétlése 5-6 hetente.Kiszerelés: 500ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gyors polírozó spray (express polish) 500ml grass 340034 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gyors polírozó spray (express polish) 500ml grass 340034 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gyors polírozó spray (express polish) 500ml grass 340034 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gyors polírozó spray (express polish) 500ml grass 340034 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.