ÁrKözPont automotor termékkereső


Kendő szintetikus zergebőr 43x32cm grass 0323Szintetikus zergebőr kendőMultifunkciós szuper nedvesség felszívó képességgel rendelkező faux velúr anyagból készült kendő, mely nem csak az autóápolás terén tesz jó szolgálatot, hanem a háztartásban is. Használata nem hagy csíkokat és nem karcolja a felület. Ellenáll a legtöbb vegyületnek.Használata:1. Vegyük ki a dobozból a kendőt. (első esetben a zacskóból is)2. Használjuk a kendőt mindenféle nedvesség felszívására.3. Használat után kézzel nyomkodva öblítsük ki a kendőt, majd facsarjuk ki.4. Helyezzük vissza nyirkosan a tároló dobozba a kendőt.Ha véletlenül a kendő teljesen kiszáradna, akkor kikeményedik, ekkor egyenletesen nedvesítsük be, majd ha felpuhult, akkor csavarjuk ki és a kendő ismét használható.Mérete: 43x32cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kendő szintetikus zergebőr 43x32cm grass 0323 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kendő szintetikus zergebőr 43x32cm grass 0323 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kendő szintetikus zergebőr 43x32cm grass 0323 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kendő szintetikus zergebőr 43x32cm grass 0323 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.