ÁrKözPont automotor termékkereső


Usb-micro usb mobiltelefon adatkábel 1 méterOkostelefonokhoz adatkábelHasználható a legtöbb mobiltelefonhoz ami micro usb csatlakozóval rendelkezik. A kábel mobileszközök illetve számítógép közötti adatátvitelére szolgál (pl. fényképek, videók, zenék stb...)További alkalmazható telefontöltésre is, akár autóban, illetve háztartásban a megfelelő adapter segítéségével.Használata:1. Csatlakoztassa az adatkábelt a számítógéphez vagy az USB töltő adapterhez.2. A másik MOB végét csatlakoztassa a mobileszközhöz.3. Típustól függően a számítógépnek érzékelni kell a csatlakoztatott mobil eszközt.4. Válassza ki a telefonon a szükséges műveleteket és kezdje meg a kívánt használatot.Töltéshez használjon mindig megfelelő kimeneti áramerősségű adaptert!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Usb-micro usb mobiltelefon adatkábel 1 méter (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Usb-micro usb mobiltelefon adatkábel 1 méter árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Usb-micro usb mobiltelefon adatkábel 1 méter árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Usb-micro usb mobiltelefon adatkábel 1 méter (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.