ÁrKözPont automotor termékkereső


Pumpás szóróflakon 2 literProfesszionális kézi szórópisztolyNagy kapacitású vákuumzáras, pumpálható kézi spriccni, mely többek közt autóápolási és háztartási vegyszerek egyenletes felviteléhez használható. Nem csak a háztartásban, de autókozmetikákban is tökéletes megoldást jelent. Állítható szórófejének köszönhetően többféle permetezési lehetőségre van lehetőség.Használata:1. Tekerjük le a szórófejet a palackról.2. Töltsük fel a kívánt kemikáliával, majd gondosan tekerjük vissza a fejet. (Ne töltsünk üzemanyagot és egyéb gyúlékonyt szert a tartályba).3. A szórófej tetején található gomba segítségével pumpáljuk tele levegővel a tartályt, majd a permetező gomb megnyomásával szórjuk a kívánt helyre a kemikáliát.4. Amennyiben a tartályból a nyomást el szeretnénk távolítani abban az esetben használjuk a légtelenítő szelepet, melynek meghúzásával távozik a légnyomás.Kapacitás: 2 liter
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pumpás szóróflakon 2 liter (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pumpás szóróflakon 2 liter árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pumpás szóróflakon 2 liter árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pumpás szóróflakon 2 liter (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.