ÁrKözPont automotor termékkereső


Krómtisztító és ápoló 250ml grass 800250Króm- és fémtisztító krémUniverzális, hatékony tisztítószer, króm, nikkel, alumínium és más fém felületekre. Professzionális összetétele mélyen tisztítja és eltávolítja a felszínes rozsdafoltokat, párát. Használata fényességet biztosít a kezelt felületen. Megvédi a kezelt felületet a só és a csapadék okozta elszíneződésektől. Ajánlott króm ívekhez, lökhárítóhoz, felnikhez, hűtőrácsokhoz.Felhasználási javaslat:1. Rázzuk fel a flakont.2. Rakjunk egy keveset egy tiszta ruhadarabra.3. Dörzsöljük fel a felületre, majd hagyjuk megszáradni, mielőtt a matt felszín meg nem jelenik.4. A kezelt felületet polírozzuk fel egy száraz ruhadarabbal vagy ronggyal.5. A nagyon erősen megmattult és korrodált felületen akár többször szükséges megismételni a folyamatokat.Kiszerelés: 250ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Krómtisztító és ápoló 250ml grass 800250 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Krómtisztító és ápoló 250ml grass 800250 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Krómtisztító és ápoló 250ml grass 800250 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Krómtisztító és ápoló 250ml grass 800250 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.