ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Naksol spray 60ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Naksol spray 60ml...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Naksol spray 60ml (Spray) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Naksol spray 60ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Naksol spray 60ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Naksol spray 60ml (Spray) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

  Termékleírás A készítmény hatóanyaga a százlevelű rózsa sziromlevél kivonata &ndash Rosa centifolia &ndash   gyulladáscsökkentő, antibakteriális, adsztringens, ödémagátló hatású. Védő barriert képezve a bőrön, megakadályozza a sérült bőr kiszáradását, ezáltal a szekunder fertőzés kialakulását. A hidratált állapot biztosításával megnyugtatja, csillapítja az égő, viszkető, érzékeny bőrt. Komplex bőrregeneráló  hatásával eredményesen alkalmazható égési sérülések, napozás  közbeni leégés, rovarcsípés utáni  bőrgyulladás esetén. Minden bőrtípusnál alkalmazhatók, bőrirritációt, túlérzékenységet nem okoznak. A Naksol a természetes bőrvédelem &ndash égésnél, napégésnél, rovarcsípésnél a legjobb választás Alkalmazási terület: Felületes égési sérülések: szolárium vagy napozás által kialakult leégés, forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égések. Alkalmazható még rovarcsípés okozta kivörösödött bőr, valamint kisebb horzsolások esetén. A bőrfelület védelmére, ápolására alkalmas hűsítő hatású kozmetikai készítmény. Mindenképpen a házipatikában a helye. Kisgyermekek bőrének kezelésére is bátran alkalmazható Használati utasítás: A kivörösödött bőrfelületet, a lehető legrövidebb időn belül bőségesen be kell permetezni. Ezt, a palackot függőleges helyzetben tartva, kb. 20 cm távolságból kell végezni. A permetezést félórás időközökkel háromszor-négyszer kell megismételni, majd naponta 3-4-szer kell újra ismételni, végül a bőr regenerálódásáig naponta 1-2-szer kell még alkalmazni. A Naksol spray használatakor a bőrfelületen vékony filmréteg képződik, mely vízben jól oldódik. Ezért a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezését kerüljük. Ha a filmréteg víz, vagy bármi más hatására leoldódott, újra be kell permetezni. A ruhával fedett testfelületen ajánlatos a kezelést gyakrabban végezni, és célszerű nagyon laza öltözéket viselni. A kezelt bőrfelületet napfénytől óvni kell Figyelmeztetés: Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni. forrás: gynki.hu Bőrnyugtató és hámosíó hatóanyagainak következtében felületes égési sérülések, rovarcsípések, horzsolások kezelésére alkalmazható. Csökkenti a viszketést, regenerál, hámosít. Felhasználási területei: Felületes égési sérülések: szolárium vagy napozás által kialakult leégés, forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égések. Alkalmazható még rovarcsípés okozta kivörösödött bőr, valamint kisebb horzsolások esetén. A bőrfelület védelmére, ápolására alkalmas hűsítő hatású készítmény. Csökkenti a viszketést, regenerál, hámosít. Kozmetikum A Naksol alapja rózsakivonat és alkohol. Égési és hámsérülésekre használt spray, mely egy vékony filmréteget képez a bőrön. OÉTI not szám: 2007/2011 Sebellátás Lábszárfekély kezelése Sebfertőtlenítők, Bőr-és kézfertőtlenítők Sebkenőcsök, Hegesedésre, égésre Sebtapaszok, kötszerek