ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Horkolásgátló orr klipsz jinjang *  Horkolást gátló mágneses akupresszúrás klipsz A horkolás nem csak az Ön hálótársát zavarja, hanem a nem megfelelő agyi oxigén ellátás veszélyezteti az Ön egészségét is A legtöbb ember horkolását a nem megfelelő mennyiségű oxigén okozza, mely ezzel az orvosi lágy szilikonból készült klipsszel egyszerűen megelőzhető.  Kényelmes viselet mivel nem az orr tágítását, hanem az akupunktúrát használja Csak helyezze be az orrában lefekvéskor és a levegő áramlás az orrán keresztül egyenletes lesz, így a horkolás elmúlik vagy csökken. Használat: Amikor lefekszik, helyezze be az orrába, ahogy a csomagoláson lévő képen látja Karbantartás:   Reggel mielőtt visszahelyezi a tartóba, mossa át langyos szappanos vízzel és öblítse le folyó vízzel forrás: jinjang.hu ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Horkolásgátló orr klipsz jinjang * (Egyéb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Horkolásgátló orr klipsz jinjang * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Horkolásgátló orr klipsz jinjang * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Horkolásgátló orr klipsz jinjang * (Egyéb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

  Horkolást gátló mágneses akupresszúrás klipsz A horkolás nem csak az Ön hálótársát zavarja, hanem a nem megfelelő agyi oxigén ellátás veszélyezteti az Ön egészségét is A legtöbb ember horkolását a nem megfelelő mennyiségű oxigén okozza, mely ezzel az orvosi lágy szilikonból készült klipsszel egyszerűen megelőzhető.  Kényelmes viselet mivel nem az orr tágítását, hanem az akupunktúrát használja Csak helyezze be az orrában lefekvéskor és a levegő áramlás az orrán keresztül egyenletes lesz, így a horkolás elmúlik vagy csökken. Használat: Amikor lefekszik, helyezze be az orrába, ahogy a csomagoláson lévő képen látja Karbantartás:   Reggel mielőtt visszahelyezi a tartóba, mossa át langyos szappanos vízzel és öblítse le folyó vízzel forrás: jinjang.hu A horkolás a legtöbb esetben az életmód következménye (elhízás, dohányzás, alkoholfogyasztás, stb.) Becslések szerint a felnőttek lakosság 10-30%-a horkol és legtöbbjüknél nincs is komoly gyógyászati jelentősége. Horkolás kezelése Ha a horkoláshoz nappali fáradtság, viselkedésbeli probléma társul, akkor a további kivizsgálásra és kezelésre feltétlenül szükség van. Az éjszakai légzéskimaradás (apnoe) önmagában nem életveszélyes állapot, azonban hosszútávon súlyos következményei lehetnek.