ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Bioextra probifidolact kapszula 30x Termékleírás Probiotikum jótékony baktériumokkal és azok táplálékául szolgáló inulinnal és almarosttal. A Bioextra ProBifidolact élőflórát és inulint tartalmazó kapszula segíthet a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, ezáltal hozzájárulhat az egészséges bélműködéshez. Antibiotikum kúra mellett és gyomor-bélrendszeri fertőzések esetén is alkalmazható. Összetevők: kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, zselatin, Bifidobacterium, alma rost, Lactobacillus, Streptococcus thermophilus, inulin, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsója), színezék (titán-dioxid). Ajánlott napi adag: felnőtteknek napi 2 kapszulát étkezéstől függetlenül, vagy étkezés közben, egy pohár folyadékkal ajánlott bevenni. Gyermekeknek 3 éves kor felett 1 kapszula tartalmát szobahőmérsékletű folyadékba vagy pépes ételbe keverve alkalmazzuk. A kapszulába zárt baktériumok érzékenyek  az antibiotikumra, így a két készítmény bevétele között néhány óra szünetet javasolt tartani. Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a kész...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bioextra probifidolact kapszula 30x (Koenzim) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bioextra probifidolact kapszula 30x árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bioextra probifidolact kapszula 30x árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bioextra probifidolact kapszula 30x (Koenzim) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Termékleírás Probiotikum jótékony baktériumokkal és azok táplálékául szolgáló inulinnal és almarosttal. A Bioextra ProBifidolact élőflórát és inulint tartalmazó kapszula segíthet a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, ezáltal hozzájárulhat az egészséges bélműködéshez. Antibiotikum kúra mellett és gyomor-bélrendszeri fertőzések esetén is alkalmazható. Összetevők: kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, zselatin, Bifidobacterium, alma rost, Lactobacillus, Streptococcus thermophilus, inulin, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsója), színezék (titán-dioxid). Ajánlott napi adag: felnőtteknek napi 2 kapszulát étkezéstől függetlenül, vagy étkezés közben, egy pohár folyadékkal ajánlott bevenni. Gyermekeknek 3 éves kor felett 1 kapszula tartalmát szobahőmérsékletű folyadékba vagy pépes ételbe keverve alkalmazzuk. A kapszulába zárt baktériumok érzékenyek  az antibiotikumra, így a két készítmény bevétele között néhány óra szünetet javasolt tartani. Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.