ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Dr. chen probiotikum 7 forte kapszula (inulin + 7 aktiv baktérium) 500 mg * 30 dbPre- és probiotikumokkal a bélflóra egyensúlyáért Antibiotikus kezelés és bélrendszeri fertőzés után a normál bélflóra helyreállítására, speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Hasznos bélbaktériumokkal és inulinnal a kiegyensúlyozott bélflóra és az immunrendszer érdekében. A kapszula szedése elsősorban közép- és időskorúak számára ajánlott, különösen antibiotikus kezelés után vagy hosszú távú hormonális és egyéb gyógyszeres kezelést követően. Alkalmazása előnyös a bél- és emésztőrendszer problémáival küszködők számára is. Főbb összetevők: Inulin 360mg, zselatin, csomósodást gátló: magnézium sztearát, Lactobacillus rhamnosus LrGG-100, Bifidobacterium breve BB-S01, Streptococcus thermophilus ST-228, Lactobacillus casei subsp. Casei LC-88, Lactobacillus bulgaricus LB-271, Lactobacillus acidophilusLA-99, Bifidobacterium longum BL-11. Kiszerelés: 30 db Adagolás: Napi 2 x 1 vagy 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, reggeli előtt és vacsora után. Fontos!Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dr. chen probiotikum 7 forte kapszula (inulin + 7 aktiv baktérium) 500 mg * 30 db (Emésztőszervi betegségek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dr. chen probiotikum 7 forte kapszula (inulin + 7 aktiv baktérium) 500 mg * 30 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dr. chen probiotikum 7 forte kapszula (inulin + 7 aktiv baktérium) 500 mg * 30 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dr. chen probiotikum 7 forte kapszula (inulin + 7 aktiv baktérium) 500 mg * 30 db (Emésztőszervi betegségek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Pre- és probiotikumokkal a bélflóra egyensúlyáért Antibiotikus kezelés és bélrendszeri fertőzés után a normál bélflóra helyreállítására, speciális gyógyászati célra szánt tápszer. Hasznos bélbaktériumokkal és inulinnal a kiegyensúlyozott bélflóra és az immunrendszer érdekében. A kapszula szedése elsősorban közép- és időskorúak számára ajánlott, különösen antibiotikus kezelés után vagy hosszú távú hormonális és egyéb gyógyszeres kezelést követően. Alkalmazása előnyös a bél- és emésztőrendszer problémáival küszködők számára is. Főbb összetevők: Inulin 360mg, zselatin, csomósodást gátló: magnézium sztearát, Lactobacillus rhamnosus LrGG-100, Bifidobacterium breve BB-S01, Streptococcus thermophilus ST-228, Lactobacillus casei subsp. Casei LC-88, Lactobacillus bulgaricus LB-271, Lactobacillus acidophilusLA-99, Bifidobacterium longum BL-11. Kiszerelés: 30 db Adagolás: Napi 2 x 1 vagy 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, reggeli előtt és vacsora után. Fontos!Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.