ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Aromax antibacteria légfrissítő spray - levendula-teafa 20 ml...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Aromax antibacteria légfrissítő spray - levendula-teafa 20 ml (Légfrissítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Aromax antibacteria légfrissítő spray - levendula-teafa 20 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Aromax antibacteria légfrissítő spray - levendula-teafa 20 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Aromax antibacteria légfrissítő spray - levendula-teafa 20 ml (Légfrissítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a teafa is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat. Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók. A levendula- és teafaolajat tartalmazó permet kellemes nyugalmat áraszt, így lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát. Kiválóan alkalmas dohányfüstös helyiségek levegőjének semlegesítésére. A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson. Illat: Levendula, Teafa Összetevők: levendula- (13g) és teafaolaj (30,3g), etil-alkohol (96 %-os) (43,3g)Kiszerelés: 20 ml Javasolt alkalmazás: lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, semlegesítésére az év bármely szakában alkalmazható.