ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Lakatos péter : paleolit edzés &bdquo Lakatos Péter szerteágazó és lenyűgöző tudással rendelkezik sportról, harcművészetekről és testedzésről.&rdquo &ndash Pavel Tsatsouline      Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő étrend. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ez így önmagában még nem elegendő. A rendszeres testmozgásra is időt és energiát kell fordítanunk.Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és  hogyan mozgunk Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. Azt is hozzá kell azonban tennünk, hogy nem csak emiatt maradt erős és egészséges, hanem azért is, mert kénytelen volt rengeteget és változatos módon mozogni. A zsákmányt be kellett cserkésznie és meg kellett ölnie, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken keresztül kellett cipelnie, és mindeközben a ragadozó állatoktól is muszáj volt megvédenie magát.A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége &ndash még a modern, csillogó edzőtermekben is &ndash csak ülve végezhető. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az autónkban vagy a tömegközlekedési eszközö...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lakatos péter : paleolit edzés (Paleo) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lakatos péter : paleolit edzés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lakatos péter : paleolit edzés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lakatos péter : paleolit edzés (Paleo) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

&bdquo Lakatos Péter szerteágazó és lenyűgöző tudással rendelkezik sportról, harcművészetekről és testedzésről.&rdquo &ndash Pavel Tsatsouline      Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő étrend. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ez így önmagában még nem elegendő. A rendszeres testmozgásra is időt és energiát kell fordítanunk.Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és  hogyan mozgunk Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. Azt is hozzá kell azonban tennünk, hogy nem csak emiatt maradt erős és egészséges, hanem azért is, mert kénytelen volt rengeteget és változatos módon mozogni. A zsákmányt be kellett cserkésznie és meg kellett ölnie, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken keresztül kellett cipelnie, és mindeközben a ragadozó állatoktól is muszáj volt megvédenie magát.A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége &ndash még a modern, csillogó edzőtermekben is &ndash csak ülve végezhető. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az autónkban vagy a tömegközlekedési eszközökön nem ülnénk éppen eleget. Lakatos Péter kiváló könyve azoknak szól, akik nemcsak az étkezésükben keresik az egészséget, hanem a testüket is erőssé, kitartóvá és ellenállóvá akarják fejleszteni, és ehhez az ősi mozgást, a Primal Move-rendszerét választják. A Paleolit edzés felvázolja ennek a különleges mozgásrendszernek az elméleti hátterét, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja az életmódváltásra készülőket. Itt az idő, hogy felálljunk a székből, és elkezdjünk&hellip mászni  Forgalmazza: Jaffa kiadó kft.