ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Párnaemelő (háttámasz), herdegenAz ember hajlamos azt gondolni, hogy nagyon könnyű és egyszerű a párnát megemelni akár még ülő helyzetbe is. A gyakorlat azonban ennél bonyolultabb. A párnaemelő épp azt a célt szolgálja, hogy nagyon kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan lehessen megemelni a párnát, ezáltal pedig jobb fekvést biztosítani a beteg embernek.Ez a párnaemelő vagy háttámasz erős, lyukacsos anyagból készült, így a szellőzés biztosítva van. Terhelhetősége 100 kg. 4 fokozatban állítható 25-75 fok között), szinte függőleges helyzetben is hozható a párna. Tartozik hozzá egy kispárna a kényelem fokozása érdekében. A párnaemelő súlya kb. 3 kg., mérete egy nagypárnáéval vetekszik. Vázméret: 64x48 cm, alja 55x46cm.A termék fenntarthatósági előnyei: Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Párnaemelő (háttámasz), herdegen (Otthonápolási kellékek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Párnaemelő (háttámasz), herdegen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Párnaemelő (háttámasz), herdegen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Párnaemelő (háttámasz), herdegen (Otthonápolási kellékek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.