ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Waboba moon pattlabda- Egyedi játékélmény - Új labdázási technikák - Hatalmasat pattan s egy embernek, de óriási dobás az emberiségnek! A Waboba cégnél megalkották az eszméletlenül jól pattanó labdák szárazföldi változatának második darabját, a Moon Ball-t. Ez a különleges kis labda pattanó képességét és kinézetét tekintve is egyedülálló. Speciális anyagának és szerkezetének köszönhetően a földetérés után az átlagosnál nagyobb mennyiségben őrzi meg az energiát, amivel eddig még nem látott magasságokba lehet felpattintani. A magasság persze nem minden: az egyedi felépítés lehetővé teszi, hogy a játékosok kialakítsák saját dobótechnikájukat, különféle pörgetésekkel, speciális pattintási szögekkel és erősséggel. Ennek köszönhetően a Waboba Moon Ball talán az eddigi legizgalmasabb játékélményt biztosítja az extrémebb labdajátékok kedvelőinek!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Waboba moon pattlabda (Labda) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Waboba moon pattlabda árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Waboba moon pattlabda árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Waboba moon pattlabda (Labda) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.