ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Klosterfrau izlandi zuzmó köhögés elleni szopogatós tabletta 24 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db (Légzőszervi betegeségek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Izlandi zuzmó szopogató tabletta, 24 db (Légzőszervi betegeségek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A rekedtség és köhögési inger enyhítésére. Az irritált nyálkahártyán  védőréteget képez, így védi ved a zavaró külső ingerektől. És járulnak hozzá a természetes védőfunkció helyreállításához. Lassú szopogatása a nyáltermelés fokozásához járul hozzá. A nedvesség a torok és garatnyálkahártya természetes védőfunkciója. Az izlandi zúzmó tartalmaz zúzmósavat, mely baktérium és vírus ölő hatással rendelkezik. Aktiválja az immunrendszert. Védő bevonó nyálkaréteget von a kiszáradt gyulladt nyálkahártyára. Kiválóan alkalmazható gyulladásos torokfájással járó száraz köhögéssel társuló megbetegedésekben. Cukormentes Édesítőszerként izomaltózt tartalmaz. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Tablettánként 0,23 kenyéregységnek felel meg. Összetétele 1 tablettának: izlandi zuzmó vizes kivonata 60mg mályvavirág vizes kivonata 25mg háromlapú zsálya leveleinek vizes kivonata 20mg Javallat:  rekedtség és köhögési inger enyhítése A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. A termék összetevőivel szemben ismert allergia esetén, ne használja a terméket. Forgalmazó: COORDWELL kFT gyártó. MPC Internatinal S.A forrás: ... A meghűlés tüneteire használható termékek csoportosítása Meghűlés, nátha, influenza Nátha kezelése Immunrendszer erősítése Torokfertőtlenítés, torokfájás Köhögésre ható szerek Kombinált hatású szerek Vitamin készítmények Láz és fájdalomcsillapítók Orrjárat tisztítás