ÁrKözPont egeszseg termékkereső


A gyakorlatlan emberek vagy azok, akiknek remeg a kezük vagy gondjaik adódnak a finommotorikus mozgással, nagy segítség lehet ez a kis eszköz: a szemcsepp adagoló. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően, mely egyébként formatervezési díjjal is jutalmazta a terméket, nagyon könnyű használni: tegyen bele bármilyen 5-15 ml-es henger alakú tubust, majd csuklya össze, támassza a homlokának a szemcseppentőt, és nyomja össze. Ekkor egy csepp épp a megfelelő helyre fog esik.A szemcseppadagoló vagy szemcseppentő készülék a könnyű használaton túl nagyon biztonságos is, hiszen megakadályozza Önt abban, hogy véletlenül a szemcsepp tubusát belenyomja a szemébe, vagy megsértse magát.A termék fenntarthatósági előnyei: Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szemcsepp adagoló (szemcseppentő) (Otthonápolási kellékek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szemcsepp adagoló (szemcseppentő) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szemcsepp adagoló (szemcseppentő) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szemcsepp adagoló (szemcseppentő) (Otthonápolási kellékek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.