ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Scholl fedőtapasz bőrkeményedésre 4x *Scholl vásárlás, rendelés A Scholl bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz szalicilsav segítségével bontja le a megkeményedett bőrsejteket. A Scholl gyógylapocskái klinikailag bizonyított módon közvetlenül a megkeményedett bőrt támadják meg, miközben óvják az ép bőrterületeket. 2 db szalicílsavat tertalmazó korong, a takarásra szolgáló két rétegű puhabársony párnával. forrás: Szemölcs kezelése A szemölcsről *** A tyúkszem és bőrkeményedés Tyúkszem kezelése
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Scholl fedőtapasz bőrkeményedésre 4x * (Tapasz) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Scholl fedőtapasz bőrkeményedésre 4x * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Scholl fedőtapasz bőrkeményedésre 4x * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Scholl fedőtapasz bőrkeményedésre 4x * (Tapasz) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.