ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Műfogsor tároló- és öblítő doboz 1x rucikA kép illusztráció Fogszabályzó és műfogsor tisztán tartására ajánljuk, praktikus kiemelhető öblítőbetéttel, hogy ne kelljen kézzel az öblítőfolyadékba belenyúlni, így könnyítve meg az eszközök be, illetve kivételét. A takarófedél és az esztétikus megjelenés, diszkrét tárolást tesz lehetővé. Fehér, kék és zöld színekben kapható, így alkalmazkodva az Ön környezetéhez.  forrás: Rucik Kft.A szájápolás fontosságáról nem kell külön meggyőző érveket mondani. Elég ha a fogaink megőrzésére, és a leheletünk milyenségére gondolunk. Herpesz kezelése Afta kezelése Fogínysorvadás kezelése Szájszárazság kezelése Szájszag Fogfehérítők Homeopátiát használóknak
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Műfogsor tároló- és öblítő doboz 1x rucik (Egészségmegőrzés) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Műfogsor tároló- és öblítő doboz 1x rucik árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Műfogsor tároló- és öblítő doboz 1x rucik árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Műfogsor tároló- és öblítő doboz 1x rucik (Egészségmegőrzés) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.