ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Lábizzadást gátló hintőpor 50g naturland *Naturland vásárlás, rendelés Pórusösszehúzó és nedvszívó hatásának köszönhetően szárazon tartja a lábat és a cipőt. Használatával megelőzhető és meggátolható a kellemetlen lábszag kialakulása. Alkalmazása egyszerű, egyenletesen eloszlik. Használatával megelőzhető és meggátolható a kellemetlen lábszag kialakulása. Alkalmazása egyszerű, egyenletesen eloszlik. Desodorok Izzadásgátlók Kéz-Lábizzadásra
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lábizzadást gátló hintőpor 50g naturland * (Por) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lábizzadást gátló hintőpor 50g naturland * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lábizzadást gátló hintőpor 50g naturland * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lábizzadást gátló hintőpor 50g naturland * (Por) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.