ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Pet tégely alumínium kupakkal 250 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Pet tégely alumínium kupakkal 500 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Pet tégely alumínium kupakkal 500 mlMultifunkciós tárolást nyújt ez az átlátszó, praktikus tégely, ha házi készítésű kozmetikumot vagy élelmiszert szeretne olyan helyen tartani, ahol biztosított annak hosszú élettartama.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pet tégely alumínium kupakkal 500 ml (Krém, kenőcs) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pet tégely alumínium kupakkal 500 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pet tégely alumínium kupakkal 500 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pet tégely alumínium kupakkal 500 ml (Krém, kenőcs) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Készítse el saját kozmetikumát és tárolja ebben az ízléses, alumínium kupakos tégelyben! Ezzel a megoldással környezete megóvásáról is gondoskodik: a kupak és a tégely is újrahasznosítható.Multifunkciós tárolást nyújt ez az átlátszó, praktikus tégely, ha házi készítésű kozmetikumot vagy élelmiszert szeretne olyan helyen tartani, ahol biztosított annak hosszú élettartama.