ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Mm gold shea vaj 1000 ml100%-ban finomítatlan shea vaj, remek bőrkondicionáló Ghána területéről, az MM Gold jóvoltából.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mm gold shea vaj 1000 ml (Testápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mm gold shea vaj 1000 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mm gold shea vaj 1000 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mm gold shea vaj 1000 ml (Testápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

MM Gold Bio Sheavajat szerezhet be, 450 ml-es kiszerelésben, mely 100%-ban finomítatlan shea vajat tartalmaz Ghána területéről.Afrika aranya- bĹ‘re Ĺ‘rangyala! A shea fa csonthĂ©jas termĂ©sĂ©bĹ‘l kinyert zsiradĂ©k, mely bĹ‘rápolási cĂ©lra több, mint kiválĂł (jĂłl helyettesĂ­ti kiĂĽtĂ©ses bĹ‘rnĂ©l a szteroidos krĂ©meket?), de Ă©lelmiszeriparban is használatos. 100%-ban finomĂ­tatlan shea vaj Észak- Ghána ökogazdaságĂş terĂĽletĂ©rĹ‘l. Fair Trade termĂ©k. Használata: az egĂ©sz testen naponta többször alkalmazhatĂł, de latexre Ă©rzĂ©keny egyĂ©neknĂ©l bĹ‘rprĂłba javasolt. Azonnali bĹ‘rpuhĂ­tĂł hatásĂş, a ráncokat lágyĂ­thatja, a pattanásokat csökkentheti. E vitamin Ă©s bĂ©ta-karotin regenerálĂł hatással bĂ­r. Ă–sszetevĹ‘k: Butyrospermum Parkii KiszerelĂ©s: 450 ml FINOMĂŤTATLAN vagy FINOMĂŤTOTT? MindkettĹ‘nek van sajátos tulajdonsága, mely kĂĽlönbözĹ‘ testápolási cĂ©lokra teszi azt alkalmassá. A nyers, finomĂ­tatlan shea vaj karakteres (egyesek szerint már-már kellemetlen, de elsĹ‘re mindenkĂ©ppen szokatlan a gyári kencĂ©khez kĂ©pest) fĂĽstös-diĂłs illatĂş, nagyon zsĂ­ros alapanyag krĂ©mekhez, szappanokhoz Ăşn. super fat-nek. HajápolĂł pakolás is kĂ©szĂ­thetĹ‘ belĹ‘le. Kicsit nehezebben szĂ­vĂłdik fel, de hosszan tartĂł ápolást nyĂşjt, 1-2 nap alatt rendbe hozza akár a bĹ‘rszárazságot akár a kipirosodott babapopsit. A finomĂ­tott shea vaj egy kĂ©miai Ă©s fizikai eljáráson esik át melynek lĂ©nyege, hogy jĂłtĂ©kony tulajdonságaibĂłl csak keveset veszĂ­t a zsiradĂ©k, viszont az erĹ‘s shea illat jelentĹ‘sen csökken, Ă©s vĂ­ztartalma egy picit nĹ‘, ezzel jobban hidratál Ă©s kissĂ© könnyebben szĂ­vĂłdik fel a bĹ‘rbe. Szappan alapzsiradĂ©knak tulajdonságai vĂ©gett ez az egyik legjobb; ára is alacsonyabb, mint nyers társáé.