ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Szafi-fitt szódabikarbóna 500 gAz étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve. A fehér, kristályos szemcséjű alapanyaggal leggyakrabban finomított por formájában találkozunk. A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést étkezési szódabikarbóna segítségével. A sütemények készítésekor is egyenletes tésztát kapunk, ha sütés során szódabikarbónát teszünk a tésztákhoz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szafi-fitt szódabikarbóna 500 g (Élelmiszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szafi-fitt szódabikarbóna 500 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szafi-fitt szódabikarbóna 500 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szafi-fitt szódabikarbóna 500 g (Élelmiszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.