ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Paleolit életmód magazin 2014/ ii.

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Paleolit életmód magazin 2014/ ii.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Paleolit életmód magazin 2014/ ii. (Paleo) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Paleolit életmód magazin 2014/ ii. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Paleolit életmód magazin 2014/ ii. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Paleolit életmód magazin 2014/ ii. (Paleo) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Megjelent a Paleolit Életmód Magazin második száma. Az új szám tematikája a gyulladás, melyről rengeteg információt megtudhat.A Paleolit Életmód Magazin 2014. május 28-án megjelenő új számának témája a bélflóra, és foglalkozik a paleolit és a testmozgás témájával is.A Paleolit Életmód Magazin 2014. augusztus 28-án megjelent legújabb számának fő témája a koleszterin teória.2014. november 28-án megjelent a Paleolit Életmód Magazin 2014/4-es száma, melynek kiemelt témaköre a glutén és a rák.A legújabb Paleolit Életmód Magazin szeptember 11-én jelent meg, ez a harmadik lapszám 2015-ben.A magazin központi témája a mellrák: a megbetegedés okairól és az ellene való védekezésről is olvashatunk a lapban. Utána járhatunk annak, hogy karácsony szindrómában szenvedünk-e vagy választ kaphatunk arra is: mi volt és mi is lesz a hűtés technikája.Ez a lapszám többek között azzal foglalkozik, hogy egy-egy életmódbetegséget megfelelő életmóddal lehet megelőzni, megállítani.A 2016-os év második száma nem csak a prosztatagondoknak jár utána, hanem alternatív megoldásokat kínál a testépítés, vízi sportok terén, valamint, hogy milyen szuperélelmiszereket válasszunk a mindennapok során.December 8-án jelent meg a Paleolit Életmód magazin 2016 évi negyedik száma, amely az első, Paleo Konyha Magazinnal összevont lapszám, változatlan áron. A mostani magazin már egy kicsit az új szerkesztési elveket követi: szokásos rovatok mellett a szerkesztők kibővített receptkínálattal igyekeznek az ünnepi vendégvárást segíteni.Kezében tarthatja az életmód és gasztromagazin 2017-es év második lapszámát, mely ismételten izgalmas témákat feszeget.Megjelent a Paleolit Életmód Magazin új, a 2017-es év 3. száma, mely többek között olyan témákat érint, mint a glutén - vajon van-e értelme gyermekkorban adni? Megismerkedhetünk a modern étrend történetével, azon belül is a növényi olajok dialaútjával. Tippeket kapunk a természetbarát, gazdaságos háztartásra, valamint az idődeficit kezelésére, avagy segítséget ahhoz, hogyan térhetünk vissza könnyedén a nyár után az őszi, pörgős hétköznapokba.2017 utolsó Paleolit Életmód magazinja is megjelent. Az év 4. lapszámában is izgalmas témákat boncolgatnak a szerkesztők, a tudatos ősemberektől egészen az ülő életmód veszélyeiről is szó esik. Ha kíváncsi, hogyan tarthatja meg újévi fogadalmait, a hasábokon biztosan talál rá választ!A Paleolit Életmód Magazin első számából bőséges információt kaphatunk a cukorbetegséggel, inzulinrezisztenciával, Policisztás Óvárium Szindrómával kapcsolatban.A 2018-as év első Paleolit Életmód Magazinjában is számos érdekes témát találhat. Olvashat az önkéntességről, mint új divatról, Újházi Ede húsleveséről, valamint arról is, hogy a vásárlási szokásaink miért a múltban gyökereznek.