ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Paleolit éléskamra tojásmentes paleo kenyér lisztkeverék 175 gPaleo kenyér tojás nélkül? Ez eddig csak a gluténmentes diétát követők kiváltsága volt, de mától már a paleo kenyér is elkészíthető tojásmentesen. így fogyaszthathák azok is, akik a szénhidrátbevitelre figyelnek, akik tojásérzékenyek, valamilyen diéta miatt tojás nélkül étkeznek, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének paleos kenyeret sütni és kerülik a gabonák fogyasztását. 
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Paleolit éléskamra tojásmentes paleo kenyér lisztkeverék 175 g (Paleo) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Paleolit éléskamra tojásmentes paleo kenyér lisztkeverék 175 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Paleolit éléskamra tojásmentes paleo kenyér lisztkeverék 175 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Paleolit éléskamra tojásmentes paleo kenyér lisztkeverék 175 g (Paleo) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.