ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Dr. chen d3-vitamin forte r?g?tabletta 60db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Dr. chen d-max 50 ?g d3-vitamin kapszula 80db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta, 60 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

dr. chen d-max d3-vitamin kapszula 80 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 dbÉtrend-kiegészítő D3-, K2-vitaminnal, kolosztrummal és édesítőszerrel. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, valamint a normál izomfunkció fenntartásához.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 db (D-vitamin) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dr. chen d3-vitamin forte rágótabletta 60 db (D-vitamin) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.Csontjaink egészségéért D3-vitaminnal Magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 50 ?g D3-vitamint (2000 IU ? nemzetközi egység) tartalmazó készítmény. A D-vitamin zsíroldékony vitamin, mely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben, azonban a napfény hatására képződő D-vitamin mennyisége idős korra jelentősen csökkenhet. Figyelembe véve a Magyarországon mért napos órák számát, valamint, hogy mennyi időt töltünk a napon, sok esetben szükségessé válik étrendi bevitele minden korosztály számára. A legújabb kutatások szerint a D-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. Hozzájárul a csontok és a fogak épségének megőrzéséhez, részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában, segít fenntartani a normál izomműködést. Hozzájárul a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban. Kiszerelés: 80 dbAdagolás: Napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához. A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet. A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban. Kiszerelés: 60 dbDr. Chen D3-vitamin Forte rágótabletta, 60 db A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a ...Csontjaink egészségéért D3-vitaminnal. Étrend-kiegészítő D3-, K2-vitaminnal, kolosztrummal és édesítőszerrel. A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, valamint a normál izomfunkció fenntartásához.