ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Health first vitamin d3 liquid 50ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Health first d3-vitamin supreme 25 mcg tabletta 180 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Health first d3-vitamin cseppek 50 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Health first d3-vitamin cseppek 50 mlD-vitamin cseppek 1000 NE 250 adagban. Segít a kalcium és a foszfor felszívódásában, a csontképződés folyamatában, a kalcium és foszfor beépülésében, a csontok egészséges fejlődésében, a csontok gyógyulásában például törés után, a csontritkulás megelőzésében.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Health first d3-vitamin cseppek 50 ml (D-vitamin) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Health first d3-vitamin cseppek 50 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Health first d3-vitamin cseppek 50 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Health first d3-vitamin cseppek 50 ml (D-vitamin) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

D-vitamin cseppek 1000 NE 250 adagban. Segít a kalcium és a foszfor felszívódásában, a csontképződés folyamatában, a kalcium és foszfor beépülésében, a csontok egészséges fejlődésében, a csontok gyógyulásában például törés után, a csontritkulás megelőzésében.D-vitamin cseppek 1000 NE 250 adagban. Segít a kalcium és a foszfor felszívódásában, a csontképződés folyamatában, a kalcium és foszfor beépülésében, a csontok egészséges fejlődésében, a csontok gyógyulásában például törés után, a csontritkulás megelőzésében.