ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Lavera men sensitive after shave balzsam 50 mlA borotválkozás utáni bőrápoló bio mezei zsurló, kovasav és tengeri ásványok hozzáadásával készült. A gondosan válogatott összetevők nagyszerűen hidratálják és ápolják az erősebbik nem bőrét.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lavera men sensitive after shave balzsam 50 ml (After Shave) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lavera men sensitive after shave balzsam 50 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lavera men sensitive after shave balzsam 50 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lavera men sensitive after shave balzsam 50 ml (After Shave) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A borotválkozás utáni bőrápoló bio mezei zsurló, kovasav és tengeri ásványok hozzáadásával készült. A gondosan válogatott összetevők nagyszerűen hidratálják és ápolják az erősebbik nem bőrét.