ÁrKözPont egeszseg termékkereső


A TetraKom egy olyan terméket készített, amely alkalmas a nyak és hát fájó pontjainak mély és felületi masszírozására, de kiválóan és hatékonyan használható a test minden részén. Ezt a fájópont masszírozót használhatja otthon vagy útközben. Serkenti a vérkeringést, ellazítja az izmokat. Orosz természetgyógyászok fejlesztették ki ezt a négylábú masszírozót, amely a hölgyeknél még a narancsbőr ellen is hatásos megoldás lehet. Különböző színekben érhető el, de a színek nem választhatóak.A termék fenntarthatósági előnyei: Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fájdalmas pont gyógymasszírozó, tetrakom (nagy) (Masszázs) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fájdalmas pont gyógymasszírozó, tetrakom (nagy) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fájdalmas pont gyógymasszírozó, tetrakom (nagy) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fájdalmas pont gyógymasszírozó, tetrakom (nagy) (Masszázs) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.