ÁrKözPont egeszseg termékkereső


A DonMedHun lábujjelválasztó lágy, rugalmas lábujjelválasztó gélgyűrű a láb nagyujjára (1.) és második ujjra, vagy a kislábujjra (5.) és a 4. lábujjra való. Csökkenti a lábujjak egymáshoz dörzsölődését, megakadályozza a lábujj-torlódást, növeli a lábujjak közötti távolságot, helyén tartja a második vagy ötödik lábujjat. A DonMedHun lábujjelválasztó gélgyűrű sokáig használható, mosható. Ásványi olajt tartalmaz, amely segít megtartani a bőr rugalmasságát.A csomagolás 1 pár (2 db.) lábujjelválasztó gélgyűrűt tartalmaz. Kapható két méretben: S (4-5. lábujjra), L (1-2. lábujjra).A termék fenntarthatósági előnyei: Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lábujjelválasztó gélgyűrű, donmedhun, s (Lábápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lábujjelválasztó gélgyűrű, donmedhun, s árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lábujjelválasztó gélgyűrű, donmedhun, s árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lábujjelválasztó gélgyűrű, donmedhun, s (Lábápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.