ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Vagisan hüvelyhidratáló krém 50gAz első hormonmentes krém hüvelyszárazság ellen A vizes bázisú készítményekkel (gélekkel) ellentétben a Vagisan hüvelyhidratáló krém esetében krémmel van dolga. A krémek magas víztartalmuk mellett ápoló hatású zsírtartalommal is rendelkeznek. A fehér, lágy krém nem tartalmaz hormonokat (ösztrogént), ezért hormonpótló kezeléssel kombinálva vagy hormontartalmú (ösztrogént tartalmazó) hüvelykrémekkel vagy hüvelykúpokkal felváltva is használható. A hozzáadott tejsavnak köszönhetően a krém beállított pH-értéke 4,5 - így a Vagisan hüvelyhidratáló krém elősegíti a hüvely természetes savasságának (pH-értékének) fenntartását. A Vagisan hüvelyhidratáló krém rendszeres használata hozzájárulhat a hüvelyben és a külső nemi szervek tájékán fellépő irritáció és gyulladás megelőzéséhez. A Vagisan hüvelyhidratáló krém az együttlét előtt - latex anyagból készült óvszerrel kombinálva is - használható. A krém nem befolyásolja a spermiumok mozgékonyságát, így abban az esetben is használhatja, ha a közeljövőben gyermeket szeretne. Alkalmazás A Vagisan hüvelyhidratáló krém (applikátor segítségével) a hüvelyben és a külső nemi szervek környékén is alkalmazható. A hüvelyben való alkalmazáshoz töltse me...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vagisan hüvelyhidratáló krém 50g (Intim higiénia) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vagisan hüvelyhidratáló krém 50g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vagisan hüvelyhidratáló krém 50g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vagisan hüvelyhidratáló krém 50g (Intim higiénia) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Az első hormonmentes krém hüvelyszárazság ellen A vizes bázisú készítményekkel (gélekkel) ellentétben a Vagisan hüvelyhidratáló krém esetében krémmel van dolga. A krémek magas víztartalmuk mellett ápoló hatású zsírtartalommal is rendelkeznek. A fehér, lágy krém nem tartalmaz hormonokat (ösztrogént), ezért hormonpótló kezeléssel kombinálva vagy hormontartalmú (ösztrogént tartalmazó) hüvelykrémekkel vagy hüvelykúpokkal felváltva is használható. A hozzáadott tejsavnak köszönhetően a krém beállított pH-értéke 4,5 - így a Vagisan hüvelyhidratáló krém elősegíti a hüvely természetes savasságának (pH-értékének) fenntartását. A Vagisan hüvelyhidratáló krém rendszeres használata hozzájárulhat a hüvelyben és a külső nemi szervek tájékán fellépő irritáció és gyulladás megelőzéséhez. A Vagisan hüvelyhidratáló krém az együttlét előtt - latex anyagból készült óvszerrel kombinálva is - használható. A krém nem befolyásolja a spermiumok mozgékonyságát, így abban az esetben is használhatja, ha a közeljövőben gyermeket szeretne. Alkalmazás A Vagisan hüvelyhidratáló krém (applikátor segítségével) a hüvelyben és a külső nemi szervek környékén is alkalmazható. A hüvelyben való alkalmazáshoz töltse meg félig az applikátort a krémmel, majd juttassa a hüvelybe, lehetőség szerint lefekvés előtt. Naponta 1 x vagy ritkábban (pl. hetente 2-3 x ) is alkalmazható. Az alkalmazás gyakorisága az egyéni tünetek súlyosságától függ. Célszerű az alkalmazás ideje alatt tisztasági betétet használni. A külső nemi szervek és a hüvelybemenet ápolása céljából a Vagisan hüvelyhidratáló krém szükség esetén naponta többször is felvihető. Terhessg és szoptatás esetén is alkalmazható. Hüvelyszárazság esetén a Vagisan hüvelyhidratáló krém szükség esetén az intim együttlét előtt is alkalmazható. Összetevők: aqua, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, lactic acid, octyldodecanol, polysorbate 60, sodium lactate, sorbitan stearate A krém nem tartalmaz hormonokat és illatanyagokat. A Vagisan hüvelyhidratáló krém orvostechnikai eszköz. forrás: http://www.vagisan.de/hu/vagisan-huevelyhidratalo-krem.html A hüvelyfertőzésekről általában Hüvelygombásodás Hüvely (pH helyreállítása) Intim mosakodás Hüvelyszárazság (síkosítók)