ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Lábizzadás elleni spray, 150ml, schollScholl vásárlás, rendelésA Scholl lábizzadás elleni spray szagtalanít, hűsít, frissít. Gyorsan száradó spray, melynek speciális összetevői egész nap szárazon és frissen tartják lábát megvédve azt a kellemetlen szagoktól.A Scholl a lábápolás területén már több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik, és termékei világszerte megoldást nyújtanak a lábproblémákkal küzdőknek. A márka története 1904-ben kezdődött, amikor a márka alapítója, Dr. William Mathias Scholl elkészítette első szabadalmaztatott talpbetétjét, mely teljesen forradalmasította az addigi cipőviselést. A következő fordulatot jelentő termékekre sem kellett sokáig várni, így az emberek hatalmas sikert eredményező, anatómiailag formázott lábágyas szandálokat viselhettek. Ma már a Scholl márka nemcsak prémium minőségű anatómiai cipőket, hanem a komplett lábápolást szolgáló különleges termékek is kínál.A termék fenntarthatósági előnyei: Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lábizzadás elleni spray, 150ml, scholl (Lábápoló) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lábizzadás elleni spray, 150ml, scholl árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lábizzadás elleni spray, 150ml, scholl árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lábizzadás elleni spray, 150ml, scholl (Lábápoló) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.