ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Klosterfrau izlandi zuzmó köhögés elleni szopogatós tabletta 24 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés ellen 100 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 mlKöhögés elleni szirup 10 ml-es tasakban.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 ml (Légzőszervi betegeségek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Klosterfrau izlandi zuzmó szirup köhögés elleni szirup 10 x 10 ml (Légzőszervi betegeségek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A köhögés elleni szirup, melyet könnyedén magával vihet. Mobil köhögés elleni szirup terméke ideális kísérő útközben, vagy munkahelyi használatra. A praktikus tasak bármikor könnyen elővehető. A mályvának köszönhetően kettős védőréteget képez a nyálkahártyán, amely védelmet nyújt a zavaró külső irritációk ellen, és meghűlési panaszok esetén növeli a test ellenállóképességét. - Száraz köhögés esetén a nyálkahártya megnyugtatására. - Az izlandi zuzmó és a mályva hatóanyagainak köszönhetően kettős védőréteget képez a nyálkahártyán. - Enyhén fertőtlenítő tulajdonsága természetes védelemként hat a kórokozók ellen. - A praktikus tasak bármikor, útközben is használható. - Alkohol- és cukormentes. A cink táplálja a sejteket munkavégzés során, így erősítve az immunrendszert. A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Kiszerelés: 10db tasak/doboz A rekedtség és köhögési inger enyhítésére. Az irritált nyálkahártyán védőréteget képez, így védi meg a zavaró külső ingerektől, és járulnak hozzá a természetes védőfunkció helyreállításához.  A szirup köhögés csillapító, nyugtatja a torkot száraz köhögés esetén, csökkenti a száj, fogíny és a nyálkahártya-irritáció hatását.Köhögés elleni szirup 10 ml-es tasakban.