ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g (Hajfesték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Khadi növényi hajfesték por – világosbarna 100 g (Hajfesték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Khadi növényi termékével természetes világosbarna hajat varázsolhat! A BDIH által ellenőrzött natúrkozmetikum terhes nőknek és kismamáknak is egyaránt ajánlott formula.100%-ban növényi összetételű termék Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésben A hatóidőtől függően a hajat világosbarnára, illetve barnára festi. Akár az ősz hajat is egyetlen festés során befedi. A Khadi növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől. A kívánt eredmény eléréséhez kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást! A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében első használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsen. Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! Ha ezt az árnyalatot indigó tartalmú festékkel keveri, a keverőfolyadék hőmérséklete legyen 50°C. Fontos: A növényi hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést. Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre. Mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket. Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t).Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!BDIH által minősített natúrkozmetikum. Összetevők: Indigofera tinctoria (indigó), Lawsonia inermis (henna), Emblica officinalis (amla), Eclipta alba (bhringaraj), Azadirachta indica (neem). Kiszerelés: 100 g A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható. Használati utasítás: http://netbio.hu/KhadiHajfestek