ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Természet áldása bio fekete áfonya gyümölcslé 1000 mlKóstolja meg a 100%-os fekete áfonya tartalmú, préselt italt, mely mentes tartósítószerektől és adalékanyagoktól! A gyümölcs hazánkban is különleges csemegének számít, magas antioxidáns és flavonoid tartalma bizonyított.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Természet áldása bio fekete áfonya gyümölcslé 1000 ml (Gyümölcslé) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Természet áldása bio fekete áfonya gyümölcslé 1000 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Természet áldása bio fekete áfonya gyümölcslé 1000 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Természet áldása bio fekete áfonya gyümölcslé 1000 ml (Gyümölcslé) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A készítmény növényi rostjai segítik az emésztést, gyümölcssavai és ásványi sói a vírusok és baktériumok leküzdéséhez járulnak hozzá.Kóstolja meg a 100%-os fekete áfonya tartalmú, préselt italt, mely mentes tartósítószerektől és adalékanyagoktól! A gyümölcs hazánkban is különleges csemegének számít, magas antioxidáns és flavonoid tartalma bizonyított.