ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Dr. milesz lándzsás-útifű szirup 250mlA készítményben található lándzsás útifű szerepet játszik a felső légutak, a száj-, és garatüreg egészségének fenntartásában.250 ml-es szirup; Dr. Milesz termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dr. milesz lándzsás-útifű szirup 250ml (Légzőszervi betegeségek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dr. milesz lándzsás-útifű szirup 250ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dr. milesz lándzsás-útifű szirup 250ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dr. milesz lándzsás-útifű szirup 250ml (Légzőszervi betegeségek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A készítményben található lándzsás útifű szerepet játszik a felső légutak, a száj-, és garatüreg egészségének fenntartásában.250 ml-es szirup; Dr. Milesz termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek.