ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Sodasan bio sensitive foly?kony szappan 1000ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml (Folyékony szappan) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sodasan bio folyékony szappan, sensitive 1000 ml (Folyékony szappan) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek,mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. Minden felhasznált olaj ellenőrzött biogazdálkodásból származik. A szappanosodás után az egyes szappanféléknek megfelelően különböző illóolajokat, karitévajat vagy bio olíva olajat, szárított növényeket és növényi festékanyagokat adnak hozzá a nyers szappanhoz. 100% BioNem génmanipuláltVegán A Sodasan bio szappanok mentesek mindenféle mesterséges színezőanyagtól, illatanyagtól és tartósítószertől, mint ahogy állati zsiradékot sem tartalmaznak. A teljes gyártási folyamat elismert, független ellenőrző szervezetek felügyelete alatt zajlik, mint amilyen az ECOCERT. Használata: kézmosáshoz. Tusoláshoz is alkalmas. Összetevők (INCI): aqua, potassium oleate*,potassium safflowerate*, potassium olivate*, alkohol, glicerin*, citrate (Víz, kálium oleát*, kálium olivát*, alkohol, glicerin, citrát) *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Kiszerelés: 300 ml Szintetikus tenzidektől, tartósító- és színezőanyagtól mentes. A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek,mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. Minden felhasznált olaj ellenőrzött biogazdálkodásból származik. A szappanosodás után az egyes szappanféléknek megfelelően különböző illóolajokat, karitévajat vagy bio olíva olajat, szárított növényeket és növényi festékanyagokat adnak hozzá a nyers szappanhoz. - 100% Bio - Nem génmanipulált - Vegán A Sodasan bio szappanok mentesek mindenféle mesterséges színezőanyagtól, illatanyagtól és tartósítószertől, mint ahogy állati zsiradékot sem tartalmaznak. A teljes gyártási folyamat elismert, független ellenőrző szervezetek felügyelete alatt zajlik, mint amilyen az ECOCERT. Használata: kézmosáshoz. Tusoláshoz is alkalmas. Összetevők (INCI): aqua, potassium oleate*,potassium safflowerate*, potassium olivate*, alkohol, glicerin*, citrate *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Kiszerelés: 1000 ml