ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Vitamin station koenzim q10 kapszula 90db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vitamin station co q10 koenzim 20 mg kapszula 90 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 dbA Q10 aktívan részt vesz a sejtek energiatermelő folyamataiban. Fokozott igénybevétel esetén, jelentős fizikai vagy szellemi munka végzésekor segítheti a szervezet energiaellátását.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 db (Koenzim) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vitamin station mega q10 koenzim 50mg kapszula 60 db (Koenzim) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szív és érrendszer karbantartója! A Q10 védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, amely felelős a sejtek öregedéséért. A Q10 aktívan részt vesz a sejtek energiatermelő folyamataiban. Fokozott igénybevétel esetén, jelentős fizikai vagy szellemi munka végzésekor segítheti a szervezet energiaellátását.