ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Wellis crystal vegyszercsomagWellis vásárlás, rendelésWellis Crystal vegyszercsomag A Wellis Crystal egy környezetbarát all-in-ane termék spa fürdőmedencék, masszázsmedencék, és swim-spa fürdőmedencék vizének kezelésére. A Wellis  Crystal segítségével egyszerűen és hatékonyan végezhető el a spa fürdőmedencék vagy masszázsmedencék vizének tisztítása a vízfelszíntől a medence aljáig. A Wellis  Crystal hetente egyszeri alkalmazásával megakadályozható a vizkő lerakódása, ami táptalajul szolgál a baktériumoknak és más mikroorganizmusoknak. Sőt a Wellis  Crystal a korábbi vízkőlerakódásokat is feloldja. A spa fűrdőmedencébe vagy masszázsmedencébe beépített UV-Lámpa vagy ózon generátor pedig elintézi a többi munkát: elpusztítja a feloldott baktériumokat és fertőtleniti a vizet. És az eredmény kristálytiszta és kellemes, lágy hatású víz. A vödör tartalma: - 2 x 1L Wellis Water treatment 100% bio vízkezelő vegyszer - 18 db klór tabletta - 1 db adagoló a klór tablettához - 1 db törlőkendő - 1 db vödör - Használati utasítás
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wellis crystal vegyszercsomag (Mosogató csaptelep) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wellis crystal vegyszercsomag árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wellis crystal vegyszercsomag árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wellis crystal vegyszercsomag (Mosogató csaptelep) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.