ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Alföldi bázis 4171 54 54 x 42 beépíthető mosdó

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xx

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xxBázis Beépíthető mosdó, Méret:54x42cm, Gyári kód: 4171 54 xx , 1 furattal középen , kiv , A gyártó 10 év garanciát vállal a szaniter termékekre.ágó sablonnal ellátva!, Anyaga: porcelán, A termék EASY PLUS bevonattal is rendelhető. , EASY PLUS ára: +7 265 Ft , Easy Plus bevonat: olyan speciális mázfelület, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savaknak és egyéb szennyeződéseknek. Könnyű tisztíthatóság, sima, tömör és karcmentes felület jellemzi ezeket a termékeket. Tisztítása során maró hatású anyagok helyett használjon háztartási ecetet.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xx (Mosdó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xx árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xx árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alföldi bázis beépíthető mosdó 54x42cm 4171 54 xx (Mosdó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Alföldi Bázis beépíthető mosdó, 54x42 cm, 1 furattal középen, fehér Gyártó: AlföldiCsalád: BázisNév: Beépíthető mosdóCsapfurat: 1 furattal középenCikkszám: 4171 54 xxSzín: 01 - fehérTömeg: 11,00 kgGarancia: 10 évKivágó sablonnal ellátva! Elérhető színek: 01 - fehér, R1 - fehérAjánlott wellness termék: Eko kategóriaAjánlott csaptelep: BoranA gyártási technológiából és az üvegszerű mázfelületből következően szanitertermékeink nem károsodnak hőingadozás hatására, éghetetlenek, statikusan terhelhetők, nem deformálódnak, nem igényelnek felületi kezelést, ellenállnak az oldószerek ill. a háztartásban használatos egyéb tisztítószerek káros hatásainak. Nagy töménységű savak, lúgok alkalmazása termékeink tisztításakor nem ajánlott, mivel azok rendszeres használat esetén megbontják a mázfelület egységét és mattulást okoznak. Emellett a felületet óvni kell a kemény fémek karcoló hatásától (tehát pl. fémszemcse tartalmú súrolószer alkalmazását nem javasoljuk). Az üvegszerű mázfelület és a kerámia fenti előnyei mellett egy nagy hátránnyal bír: rideg és emiatt törékeny, ezért óvni kell a hirtelen mechanikai hatásoktól, ütésektől, mert az a máz, nagyobb dinamikus igénybevétel esetén maga a termék törését eredményezheti. Az ilyen, nem rendeltetésszerű használat (pl. bármilyen tárgy termékbe történő beleejtése) során keletkezett károkért nem áll módunkban felelősséget Easyplus bevonat: Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát.