ÁrKözPont furdoszoba termékkereső

Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz (Előlap) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ravak asymmetric kád előlap 170 cm, jobbos vagy balos kivitel + panelkit előlaphoz (Előlap) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ravak Asymmetric 170 előlap B/J , Asymmetric kádhozElőlap Asymmetric 170 L snowwhite kivitelű kádhoz. Az előlappal egységesebb lesz fűrdőszobája. Ergonómikus előlap Megkönnyíti a belépést a kádba. Az ár csak az előlapot tartalmazza, és a felszereléshez szükséges Panelkit-et A kép illusztrációElőlap Asymmetric 170 R snowwhite kivitelű kádhoz. Az előlappal egységesebb lesz fűrdőszobája. Ergonómikus előlap Megkönnyíti a belépést a kádba. Az ár csak az előlapot tartalmazza, és a felszereléshez szükséges Panelkit-et A kép illusztráció