ÁrKözPont furdoszoba termékkereső


Univerzális szerelőkészlet zuhanytálcához A szerelőkészlettel a zuhanytálca tökéletes szigetelését és rögzítését érjük el a fal és a zuhanytálca csatlakozásánál, már teljesen kiburkolt fürdőszobában. A szerelőkészlet tartalma: RAVAK Professional szilikonos tömítő (fehér, 310 ml) 2200 mm hosszú öntapadó szivacsszalag 2 db 6/1200 mm-es vízvető léc 2 db sarok-csatlakozó Az Univerzális zuhanytálca szerelőkészlet valamennyi sarokba telepített zuhanytálcához alkalmas. Amennyiben U alakú csempézett zuhanytérbe kerül telepítésre további vízvető léc megvásárlása szükséges.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális szerelőkészlet zuhanytálcához (Zuhanytálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális szerelőkészlet zuhanytálcához árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális szerelőkészlet zuhanytálcához árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális szerelőkészlet zuhanytálcához (Zuhanytálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.